Hitne intervencije 00-24 063/14-30-340
Vodovod Odgušenje kanalizacije

Za sve Hitne intervencije pozovite klikom na crveno dugme ili zelenu slusalicu u levom uglu ekrana

HITNE INTERVENCIJE

Nezgode i kvarovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži se najčešće dešavaju u najnezgodnije vreme i potpuno neočekivano, noću dok spavate, i obično su to situacije u kojima sami ne možete mnogo učinite na popravci kvara. U takvim slučajevima je najbolje pozvati broj vodoinstalatera za hitne intervencije koji je dostupan kad god je potrebno, u koga imate poverenje i koji će brzo i efikasno otkloniti problem ili sanirati kvar.

 

– Dežurni majstor vodoinstalater za hitne intervencije

Za brzu i efikasnu uslugu hitnih intervencija na vodovodu i kanalizaciji pozovite našeg vodoinstalatera u bilo koje doba dana i noći.Stručnost i efikasnost su osobine koje poseduje naš vodoinstalater u koga možete imati poverenje i na koga možete da se oslonite kad god je bilo kakva hitna intervencija u pitanju.

– Hitne intervencije kao preventiva

Mnogo puta se pokazalo, odnosno u vecini slučajeva, da se na hitnim intervencijama brzim saniranjem kvara sprečila mnogo veća šteta na imovini, koja bi bila ogromna i po klijente i po njihove komšije da se hitna intervencija odlagala za sutra ili neki drugi put. Zato bi bilo najbolje i po Vas, Vaše bližnje i njihovo zdravlje, Vašu i imovinu Vaših komšija, da pozovete vodoinstalatera za hitne intervencije koji će brzo reagovati i potruditi se da svojom stručnošću potencijalnu štetu na kanalizacionimili vodovodnim sistemima svede na minimum a samim tim doprinese zaštiti zdravlja i imovine.

– Hitne intervencije na ek ventilima

Kada vam se desi da kaplje ili curi voda iz ek ventila, to je znak da je neophodna hitna intervencija zamene ventila. Nikako ne treba čekati da svane jutro ili da prođe još neko vreme, jer se noću dešava da pritisak vode u cevima bude pojačan, što dovodi do pucanja ventila ako je dotrajao, što je najčešći slučaj.

Hitne intervencije ventil

 

– Hitne intervencije na brinoks crevima

Kada primetite promenu boje, oksidaciju, buđ, kamenac na bilo kom delu brinoks creva, to je znak da je potrebna hitna intervencija vodoinstalatera jer u suprotnom može doći dopucanja creva koje se odlomi na spojevima i vrlo brzo dolazi do poplave.

Hitne intervencije crevo

 

– Hitne intervecije na slavinama

Što se tiče kvarova na slavinama, prvi znak za hitno intervenisanje majstora je kapljanje ili curenje vode ispod ručice slavine čiji je uzrok napuklo telo mešača. Ako se ne sanira na vreme, usled daljeg korišćenja slavine, ponavljanjem otvaranja i zatvaranja slavine, raspadnu se elementi unutar mešača i kao posledica se dešava poplava.

 

– Hitne intervecije na kanalizaciji

Prvi znaci zagušenja kanalizacije su slabiji protok vode u odvodu i zvuk klokotanja u cevima. Kada to primetite neophodno je pozvati vodoinstalatera za hitne intervencije koji će mašinski sa profesionalnim alatom otkloniti začepljenje u cevima i li odvodima.

 

– Zašto naš vodoinstalater za hitne intervencije

Zato što je posao vodoinstalatera za hitne intervencije nešto što je naš izbor, zato što iza nas stoji dvdesetpetogodišnje iskustvo u radu na vodovodnim i kanalizacionim sistemima, zato što pružamo kvalitetnu uslugu našim klijentima kojisu zadovoljni našimradom i preporučiju nas i naše usluge svom okruženju.

Saveti dok čekate majstora

Puklo crevo od bojlera 

Po nekim starim standardima ako se njih pridržavamo ventil za dovod vode u bojler se nalazi 10cm manje ili više oko desnog creva koje izlazi iz zida. Pokušajte da zatvorite taj ventil jer on zatvara i kompletnu toplu vodu u kupatilu. Ako je ventil zapekao a crevo je pleteno od žice pokušajte da sa kleštima da stisnete ispod pukotine ili nekako prelomite crevo kako bi smanjili dotok vode.

Hitne intervencije Hidra Vodoinstalater

Pucanje creva ispod sudopere

Kada se desi neki problem u sudoperi ispod imate dva ventila. Levi ventil zatvara toplu vodu a desni zatvara hladnu ukoliko se kapica vrti beskonačno verovatno je oštećena i treba pokušati kleštima. Toplu vodu možete zatvoriti na bojleru ili na glavnom ventilu. i ovde postoji mogućnost savijanja creva ili pritiskanja kleštima.

 

Hitnw intervencije Hidra Vodoinstalater

Zalomljen ek ventil u zidu

Ako se desi da vam se zalomi ventil u zidu ili iz rupe u zidu kulja voda pokušajte sa crevom od sifona da raskačite sa sudopere ili lavaboa i tako usmerite vodu da ide u odvod. Još jedna mogućnost postoji a to je da uzmete crevo od usisivača i sa njime da usmerite mlaz vode prema slivniku tuš kabini ili šolji. Opet pokušati zatvaranje na bojleru ili glavnom ventilu ako postoji.

Hitne intervencije Hidra Vodoinstalater