HITNE INTERVENCIJE

Nezgode i kvarovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži se najčešće dešavaju u najnezgodnije vreme i potpuno neočekivano, noću dok spavate, i obično su to situacije u kojima sami ne možete mnogo učinite na popravci kvara. U takvim slučajevima je najbolje pozvati broj vodoinstalatera za hitne intervencije koji je dostupan kad god je potrebno, u koga imate poverenje i koji će brzo i efikasno otkloniti problem ili sanirati kvar.

 • Dežurni majstor vodoinstalater za hitne intervencije
  Za brzu i efikasnu uslugu hitnih intervencija na vodovodu i kanalizaciji pozovite našeg vodoinstalatera u bilo koje doba dana i noći. Stručnost i efikasnost su osobine koje poseduje naš vodoinstalater u koga možete imati poverenje i na koga možete da se oslonite kad god je bilo kakva hitna intervencija u pitanju.
 • Hitne intervencije kao preventiva
  Mnogo puta se pokazalo, odnosno u vecini slučajeva, da se na hitnim intervencijama brzim saniranjem kvara sprečila mnogo veća šteta na imovini, koja bi bila ogromna i po klijente i po njihove komšije da se hitna intervencija odlagala za sutra ili neki drugi put. Zato bi bilo najbolje i po Vas, Vaše bližnje i njihovo zdravlje, Vašu i imovinu Vaših komšija, da pozovete vodoinstalatera za hitne intervencije koji će brzo reagovati i potruditi se da svojom stručnošću potencijalnu štetu na kanalizacionimili vodovodnim sistemima svede na minimum a samim tim doprinese zaštiti zdravlja i imovine.
 • Hitne intervencije na ek ventilima
  Kada vam se desi da kaplje ili curi voda iz ek ventila, to je znak da je neophodna hitna intervencija zamene ventila. Nikako ne treba čekati da svane jutro ili da prođe još neko vreme, jer se noću dešava da pritisak vode u cevima bude pojačan, što dovodi do pucanja ventila ako je dotrajao, što je najčešći slučaj.
 • Hitne intervencije na brinoks crevima
  Kada primetite promenu boje, oksidaciju, buđ, kamenac na bilo kom delu brinoks creva, to je znak da je potrebna hitna intervencija vodoinstalatera jer u suprotnom može doći dopucanja creva koje se odlomi na spojevima i vrlo brzo dolazi do poplave.
 • Hitne intervecije na slavinama
  Što se tiče kvarova na slavinama, prvi znak za hitno intervenisanje majstora je kapljanje ili curenje vode ispod ručice slavine čiji je uzrok napuklo telo mešača. Ako se ne sanira na vreme, usled daljeg korišćenja slavine, ponavljanjem otvaranja i zatvaranja slavine, raspadnu se elementi unutar mešača i kao posledica se dešava poplava.
 • Hitne intervecije na kanalizaciji
  Prvi znaci zagušenja kanalizacije su slabiji protok vode u odvodu i zvuk klokotanja u cevima. Kada to primetite neophodno je pozvati vodoinstalatera za hitne intervencije koji će mašinski sa profesionalnim alatom otkloniti začepljenje u cevima i li odvodima.
 • Zašto naš vodoinstalater za hitne intervencije
  Zato što je posao vodoinstalatera za hitne intervencije nešto što je naš izbor, zato što iza nas stoji dvdesetpetogodišnje iskustvo u radu na vodovodnim i kanalizacionim sistemima, zato što pružamo kvalitetnu uslugu našim klijentima kojisu zadovoljni našimradom i preporučiju nas i