Profesionalno i odgovorno radimo sve vrste radova na vodovodu i kanalizaciji

vodoinstalater Hidra nudi od usluga

zamena gumica

Neprekidno kapljanje iz česme je uzrok oštećenja gumice ili sica. Dok kod nautilus virbli taj problem se javlja kod zaglavjivanja cestica kamenca ili rdje

zamena ventila

Najbitnija stavka u svakoj kući koja uvek mora da bude ispravna. Zbog cestih manipulacija ventila dolazi do curenja na štopiksli, manjeg srafa na vretenu ventila.

popravka starih ukrasnih slavina

Popravku starih slavina možemo da uradimo ako na tržištu postoje delovi ili bar slični delovi koji nrće bitno uticati na orginalni izgled slavine.

zamena virble

Najčešće i najednostavnije rešenje curenja i kapljanja iz slavine. Isto kao i kod zamene gumica bitno je da se proveri oštećenje sica. Ako je oštećen treba razmisliti o promeni slavine zbog demotaže.

zamena slavina

Najčesće menjamo slavine zbog kvara ili estetskog izgleda. Kod nas na tržistu ima veliki izbor slavina, koju god da izaberete trajace od 3 do 5 god.

zamena mešača slavine

Curenje ispod ručice slavine je najčesći znak da je potrebno zameniti mešač.

zamena i ugradnja lavaboa

Zamene lavaboa radimo sa odgovarajućim srafovima i tiplovima kao i sa propratnim delovima koji se dobijaju uz lavabo.

zamena i ugradnja vodokotlića

Neispravni vodokotlici veliki su potrosači vode, čak i manje curenje vodokotlića troši oko 600 l vode na dan. Smanjite račune za vodu .

zamena i ugradnja bojlera

Neispravni bojleri i ventili su velika opasnost za porodicu i dom. Strujni udar i eksplozije nisu čest slučaj ali se dešavaju. Menjajte grejač i sigurnosni ventil bar na 2 godine.

zamena i ugradnja solje

Prema nasem iskustvu na terenu 60% wc šolja ima neki vid oštećenja! Lom šolje moze da izazove teške povrede!!!

zamena i ugradnja tuš kabine

Zbog tvrdoće nase vode, kamenca i lošeg silikona tuš kabine posle samo 2 godine izgledaju kao da se koriste 20 godina. Manji remont bitno utiče na izgled.

zamena grejača bojlera

Čudni zvuci koji dolaze iz bojlera kada se uključi grejač kao tupo puckanje i šištanje su česti znakovi da je grejač u naslagama kamenca ili je dotrajao.

zamena sigurnosnih ventila

Nesipravnost ovih ventila često se prepoznaje "pucanjem" u bojleru pri otvaranju i zatvaranju vode. preporuka je zameniti ovaj ventil čim se čuju ovakvi zvukovi.

ugradnja nepovratnih ventila

Ugradnja ovih ventila se odnosi na hidrofore, hidropak i bojlere sa recirkulacijom (bojleri preko 150l)

ugradnja glavnih ventila

Jedan od najvećih problema, ako nesto možete sami da popravite u kući ali morate da zovete majstora da zatvori vertikalu u zgradi.

ugradnja umanjivača pritiska

Česta curenja sigurnosnih ventila može biti uzrok visokog pritiska u cevima. Ugradnjom umanjivača čuvamo kućnu instalaciju i time smanjujemo rizik od poplave.

zamena brinox creva

Ako na nesto u kuci treba obratiti pažnju to je brinoks crevo. Obratite pažnju da li je promenilo boju u tamnu ili je poceo kamenac da se nakuplja oko spojeva.

izrada kompletne vodovodne mreže

Kompletnom vodovodnom mrežom mislimo na ulični priključak sa razvodom u šahti preko kuhinje do kupatilskih instalacija.

zamena i reparacija oštećenih cevi

Radimo popravke svih vrsta cevi za vodovod i kanalizaciju. Cevi koje su oštećene od mraza, probijanjem ili pucanja zbog dotrajalosti.

prepravka instalacije u kupatilu i kuhinji

Radimo sve vrste prepravki instalacija izmeštanje bojlera, mašine za veš, lavaboa, kada, tuš kabina.

zamena sifona obicnih i gvozdenih

Stara gvozdena instalacija u kuhinji je pravi problem za odgušenja. Mi radimo zamenu gvozdenih sifona sa normalnom plastičnom instalacijom fi 50.

izradjujemo novu instalaciju sudo mašina

Nova tehnika i stra instalacija uvek trazi neke prepravke. Izrada ove instalacije nije toliko zahtevna kao promena cevi u kupatilu.

zamena kanalizacionih cevi

Smatramo vertikale, plafonski i podni razvod cevi kao i ugradnju novih cevi za potrebe neke nove tehnike.

zamena slivnika

Stari gvozdeni slivnici koji vezani sa kadom često su izloženi raznom hemijom koju koristimo za bolji protok i tako ubrzavamo propadanje slivnika.